Mike Hobelman

Levensgenieter doordat ik altijd lekker mijzelf ben.

Dit is wat ik iedereen gun. Geen gemaakte wereld, het najagen van trends, maar genieten van wie je bent door jezelf te zijn en daarbij anderen inspireren voor hun dromen.

Ik ben fulltime bruidsfotograaf in heel Nederland en werk vanuit de mooie hanzestad Zutphen. Fotografie is niet iets wat er met de paplepel in is gegoten of waar ik een diploma voor heb gehaald. Jaren heb ik gewerkt in de psychiatrie. Een plek waar ik veel heb mogen leren en voornamelijk veel over mijzelf. Het was een heel betekenisvolle plek, maar niet alles waar ik naar verlangde kon ik daar uit halen. Door al langer part-time te fotograferen naast mijn vaste baan kwam ik tot de ontdekking dat fotografie voor mij meer is dan een leuke hobby die uit de hand is gelopen. Hoewel de psychiatrie betekenisvol was, kon ik niet alles vinden wat ik zocht in deze werkomgeving. Fotografie omvat creativiteit, technische vaardigheden, sociaal contact en persoonlijke groei, en dat alles sprak mij enorm aan. Voor het eerst had ik echt het gevoel, dit is wat ik wil!

Inmiddels heb ik door de jaren vele bruidsparen mogen helpen met het maken van tastbare herinneringen van hun mooie huwelijksdag. Een authentieke dag, iets wat veel zegt over hoe zij zijn, de vrienden en familie om hen heen en alle emoties die op zo’n dag voorbij komen. Ik kan hier intens van genieten.

Als ambivert kan ik zowel genieten van het sociale aspect van deze dagen als van het rustige werk thuis, waar ik met zorg de mooiste herinneringen uitwerk.

De liefde en het genieten, terwijl jullie helemaal jezelf zijn staat voor mij centraal. Vanuit die visie lever ik maatwerk, ben ik persoonlijk betrokken en ga ik voor de hoogste kwaliteit. Geen standaard trucje, maar ik geef wat van mijzelf. Met warme, zachte filmische foto’s maak ik tijdloze verhalen. Een unieke verhaal waar je dagelijks van blijft genieten.

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul het formulier in, dan reageer ik zo snel mogelijk.

Contact informatie

www.mikehobelman.nl
info@mikehobelman.nl
+31 6 51 79 96 64
KVK: 66624657