Mike Hobelman

Voor mij zijn liefde, genieten en familie woorden die elke dag weer van onschatbare waarde zijn. Het is dan ook geen verrassing dat ik als huwelijksfotograaf met een voorliefde voor exclusieve en intieme bruiloften een ongekende passie heb ontwikkeld voor het vastleggen van deze unieke en onvergetelijke momenten.

Elke bruiloft is een bijzondere gebeurtenis waarbij deze woorden centraal staan en daarom is elke trouwdag zo eigen en uniek. Jullie liefdesverhaal en de familie waarin je bent opgegroeid zijn altijd uniek en verdienen het om op de meest elegante en stijlvolle manier vastgelegd te worden.

Als ervaren en gepassioneerde fotograaf, begrijp ik hoe belangrijk het is om hoogtepunten in het leven te vieren en te koesteren. Jullie trouwbelofte, de onvoorwaardelijke liefde en het samenkomen van jullie families is zo'n moment, dat voor altijd in jullie geheugen zal blijven.

Ik ben vereerd om jullie speciale dag vast te leggen met een combinatie van storytelling reportage en stijlvolle foto's, zodat de emoties van de dag worden vereeuwigd in pure reportages en uitzonderlijke kunstwerken. Van een lach tot een traan, mijn doel is om deze prachtige momenten vast te leggen op de meest verfijnde manier, zodat jullie elke dag kunnen blijven genieten en herinneringen kunnen koesteren die voor altijd zullen blijven bestaan.

Ik hoop dat ik jullie een idee heb kunnen geven van wat voor mij belangrijk is en ik ben benieuwd of jullie wensen hierbij aansluiten. Om elkaar beter te leren kennen, stel ik graag een vrijblijvende online kennismaking voor. Het plannen van deze kennismaking is heel eenvoudig en kan gemakkelijk worden gedaan via mijn online agenda. Aarzel niet om contact met mij op te nemen als je hier interesse in hebt.

Plan gelijk een kennismakingCONTACT

Heb je een vraag? Vul het formulier in, dan reageer ik zo snel mogelijk.

www.mikehobelman.nl
info@mikehobelman.nl
+31 6 51 79 96 64
KVK: 66624657