Tineke & Wouter

In dit mooie karakteristieke Harderwijk hebben Tineke en Wouter elkaar trouw beloofd. Eerst kwam ik samen met mijn vrouw in hun knusse appartement. Lekker met een muziekje en gezellige sfeer was de eerste voorbereiding al vol in gang.

Hier begon het unieke verhaal van deze dag! In de ochtend was er wat regen tijdens de shoot, dit leverde hele spontane foto's op! gelukkig kwam ook de zon snel door en hebben we naast foto's in de natuur ook mooie foto's in het oude centrum kunnen maken.

De dag was verder op een heel unieke locatie. Stadscamping Harderwijk was omgetoverd tot een ontspannen zomerse trouwlocatie. Met alle gasten zijn we lopend naar het stadhuis gegaan. Op de terugweg hebben we anders dan anders heel ontspannen diverse groepsfoto's gemaakt in de straten van Harderwijk.

Deze hele dag was geheel ingericht naar eigen stijl en smaak. Een persoonlijk feest met allemaal mensen die met hen de liefde willen vieren. Zij hebben het nog een stuk later gemaakt dan wij, want veel mensen bleven zelfs overnachten op de stadscamping!

Tineke & Wouter

We hadden een prachtige dag en konden achteraf nagenieten van de mooie foto’s! Het was erg prettig om Mike als fotograaf te hebben. Van te voren onze wensen besproken en deze werden super meegenomen op de dag zelf! Mike zag leuke plaatjes en leuke poses en daarnaast was er de vrijheid zelf dingen te bedenken. Hij wist zich ook goed door de daggasten en de dag heen te manouvreren om alles goed op een plaatje te krijgen. Wij zijn erg blij met het resultaat! Door de foto’s genieten we nog vaak terug!