Werkwijze

Eerste contact

Om te blijven genieten van jullie liefdesverhaal is het van belang dat ik jullie goed begrijp. Vanuit een betrokken en persoonlijke werkwijze start ik graag met een (online-)gesprek. Ik vind het leuk om jullie verhaal te horen en om mee te worden genomen in jullie dromen. In dit gesprek krijgen we al snel een aantal zaken helder:

  • Wat zijn jullie dromen?
  • Wat zijn de mogelijkheden?
  • Hebben we een klik?

Het contact dat we hebben is de sleutel tot mooie herinneringen. ''Zoals je je voelt, zo sta je op de foto'' - zeg ik regelmatig, en dat begint bij een ontspannen gevoel.

Pre-weddingshoot

Wanneer wij elkaar goed begrijpen kunnen we een eerste shootervaring opdoen. We gaan samen shooten tijdens een pre-weddingshoot. Hier neem ik graag de tijd voor op een locatie die we samen uitkiezen. Hier leren wij elkaar persoonlijk kennen. Ik kan jullie kennis laten maken met mijn unieke manier van werken en ook jullie vragen beantwoorden. Een super toffe ervaring wordt dat! Je krijgt hier ook nog eens mooie foto’s door die je bijvoorbeeld kunt gebruiken op een save-the-date kaart of trouwwebsite. Na zo’n dag samen doormaken weten we ook goed wat we aan elkaar hebben op jullie bruiloft.

Voorbereiding

Ter voorbereiding op jullie bruiloft gaan we samen de details doornemen. Daarnaast neem ik altijd even contact op met jullie ceremoniemeester zodat zij mij nog wat informatie kunnen geven wat voor jullie een verrassing blijft. Zo weet je zeker dat je zorgeloos kunt genieten.

De foto’s zijn voornamelijk belangrijk na de trouwdag, op de dag zelf wil je ontspannen genieten met vrienden en familie. Ik fotografeer dan ook graag een aantal korte momenten verspreid over de dag. Jullie hebben al mooie locaties met zorg uitgekozen wat zorgt voor voldoende afwisseling en inspiratie. Zo heb je de mooiste foto’s van het begin tot het einde van de dag.

Snelle preview

De dag dat jullie wakker worden na de bruiloft krijgen jullie gelijk al een preview te zien, hoe tof is dat! Je kunt gelijk met iedereen delen hoe mooi jullie dag was. Binnen 8 weken ontvangen jullie alle foto’s en kun je via de online galerij jullie favorieten doorgeven welke ik verwerk in het album.

Producten

Om ervoor te zorgen dat jullie het album van jullie dromen ontvangen ga ik voor de hoogste kwaliteit en een persoonlijke benadering. Je kunt rechtstreeks in mijn agenda een Zoom-gesprek plannen om alle afdruk mogelijkheden te bespreken. Een album is perfect voor het verhaal van deze dag. Daarbij is het onwijs tof om elke dag bewust en onbewust te genieten met jullie favoriete foto’s als wandafdrukken aan de muur. Om te kijken welke mogelijkheden bij jullie passen geef ik graag advies op maat.

Contact

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Vul het formulier in, dan reageer ik zo snel mogelijk.

Contact informatie

www.mikehobelman.nl
info@mikehobelman.nl
+31 6 51 79 96 64
KVK: 66624657